Michael Persinger on No More Secrets

 Michael Persinger: “exista  o corelatie extrem de puternica intre campul magnetic al Pamantului si creierul uman”.

Evident, puteti sa va puneti acum  o intrebare: ce legatura exista intre studiile creierului uman, magnetismul Pamantului si piata bursiera. In definitiv blogul acesta si-a propus sa prezinte, cu precadere, informatii despre lumea bursiera.
In multe materiale anterioare, cand discutam despre astro trading, am spus ca astrele nu influenteaza indicele Dow. Este absurd  sa credem asa ceva.  Astrele pot influenta starea psihologica a traderilor si indirect, influenteaza comportamentul si deciziile acestora care intr-un final se reflecta in pret.
Dupa cum vedem, studiile doctorului Persinger sunt extrem de importante pentru ca ele vin in confirmarea si prelungirea ideilor si conceptelor pe care le-am sustinut atata timp. Intre Pamant si creierul uman exista legaturi si interconditionari extrem de importante.

Iata ce spune profesorul Persinger:

” schimbari foarte mici in activitatea campului magnetic al Pamantului, din cauza modificarilor activitatii solare, pot afecta toate fiintele umane. Aceste efecte directe sunt in primul rand asupra campurilor electromanetice subtile, dar complexe, care interactioneaza cu constiinta fiecaruia, datorita similitudinii carcateristicilor creierului nostru si a istoriei noastre generice”.

Daca ideile lui Parsinger sunt corecte, campul magnetic al Pamantului este interfata cu propriile noastre creiere, in asa fel incat ne influenteaza gandurile, emotiile comportamentele. In cercetarile sale doctorul Persinger a ajuns la concluzii si mai surprinzatoare:

“campul geomagnetic poate stoca si transmite informatiile fiecarui creier uman din istorie. Daca acest izvor de informatii poate fi exploatat, in scurt timp, nu va mai exista nici un secret”.

Foarte multi oameni de stiinta celebri: Einstein, Tesla, Mendeleev etc au afirmat, in numeroase randuri, ca atunci cand se gaseau in  stari modificate de constiinta (Relaxati, in frecventa alpha etc) le apareau in fata ochilor informatii clare, complete despre problemele care ii preocupau.

Nu mai este nici un secret pentru nimeni ca Mendeleev a visat pur si simplu tabelul elementelor, asa cum il stim acum. Tesla la randul sau vizualiza intr-o stare de relaxare totala, motoarele complexe pe care le-a construit.  Studiile lui Persinger confirma practic existenta acestu camp informational pe care creierele noastre l-ar putea accesa.
Va supun atentiei un material filmat de aproape o ora: “Michael Persinger on No More Secrets”.