Harta wifi free si parolele de acces pe aeroporturile lumii

Harta wifi free si parolele de acces pe aeroporturile lumii este un cadou mai mult decat util facut lumii de un blogger care, probabil, s-a izbit ca fiecare dintre noi de imposibilitatea de a ne conecta la reteaua internet atunci cand se gaseau in calatorii, asteptand ore in sir pe marile aeroporturi.

Gasirea unei conexiuni fara fir pe multe aeroporturi nu este intotdeauna o misiune prea simpla, pentru noi,
daca nu stim parola (sau un numar de telefon local). De cate ori v-ati izbit de o asemenea problema? Cu siguranta de foarte multe ori. Pentru mine care, cel putin in ultima perioada am calatorit destul de mult, aceasta stare de lucruri a fost mai mult decat frustranta. Cand suntem obligati sa asteptam ore in sir pe un aeroport, ne-am dori sa putem sa comunicam , sa lucram sau sa ne consultam diferitele mesaje. Fara acces la reteaua de interent un om al secolului XXI se simte blocat.

Recent un blogger care s-a izbit de aceasta problema, a gandit si a gasit si o solutie ce merita promovata pentru ca ea ne poate fi de un real ajutor.

Anil Poalat este blogger la FoXnoMad  si probabil dupa ce s-a izbit de aceasta problema pe aeroporturile lumii s-a gandit sa realizeze o aplicatie care sa vina in ajutorul celor care traverseaza o situatie similara. Anil a realizat o baza de date si o harta interactiva pe care puteti cu usurinta sa gasiti punctele de acces wifi si parolele pentru marile aeroporturi ale lumii.

Anil este constient ca pentru orice lucru trebuie sa existe un inceput pentru ca dupa aceea, cu ajutorul oamenilor din intreaga lume , aplicatia sa se dezvolte si, pas cu pas, sa ajungem la momentul in care toate aeroporturile lumii sa fie inserate pe aceasta harta virtuala.

Harta lui Anil poate sa fie citita atat in timp real pe internet cat si off line. Exista o aplicatie atat pentru telefoanele cu sistem iOS cat si cele cu sistem Android.

iOS:          http://apple.co/2b7BatI
Android: http://bit.ly/2dDeaaN

Nu am putut sa rezist si am cautat sa vad cate dintre aeroporturile romanesti apar pe aceasta harta si asa cum ma asteptam nu am intalnit decat aeroportul intenational Henri Coanda. Sunt convins ca dupa ce aceasta aplicatie va ajunge la cunostinta cat mai multor romani, ea va fi completata cu noi date, daca acestia vor lua legatura cu Anil si-i vor transmite datele pentru clelalte aeroporturi din Romania.

Daca va gasiti pe aeroportul Henri Coanda si doriti sa va conectati la reteaua wifi puteti sa folositi urmatoarele date:

Free wifi — first floor eatery, TakeOff;

network name: TakeOff – password: vodafone123

Cred ca aceasta informatie merita sa fie distribuita catre cat mai multi de aceea va invit sa folositi butoanele de share din stanga postarii. Merita ca efortul lui Anil sa fie salutat si impartasit.